Verzenden en Retouren

Bezorgservice: PostNL

Al onze poststukken versturen wij met PostNL. Deze dienstverlener streeft er naar alle poststukken de volgende werkdag te bezorgen. Hiervoor zijn geen officiële tijdskaders vastgesteld, wel is het zo dat PostNL er naar streeft de briefpost tussen 08.00 en 17.00 uur te bezorgen. Uiteraard kan er zich altijd een calamiteit voordoen waardoor het iets later wordt afgeleverd.

Bezorgservice

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op dinsdag tot en met vrijdag, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd. Wilt u geen bezorging bij de buren dan kunt u als commentaar bij uw order aangeven dat het pakket alleen op het huisadres aangeboden mag worden. In dat geval wordt het pakket alleen bij u aangeboden.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten ligt voor briefpost afhankelijk van het gewicht rond de €3,50. De verzendkosten voor pakketpost bedraagt €6,75. Producten die door de brievenbus passen (boeken, platte producten) zullen met briefpost verzonden worden.

 

Verzendkosten Belgie

De verzendkosten ligt voor briefpost afhankelijk van het gewicht tussen de €2,88 en €10,80. De verzendkosten voor pakketpost bedraagt €11,45 - €16,45. Producten die door de brievenbus passen (boeken, platte producten) zullen met briefpost verzonden worden.

 

Levertijden

Wij bezorgen alle artikelen in uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Een klein deel van onze artikelen hebben echter langere levertijden. De beschikbare artikelen verzenden we per direct en kan al de volgende werkdag bij u binnen zijn. Het kan dan ook voorkomen dat u niet alle artikelen van uw bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we u slechts éénmaal de kosten voor verpakking en verzending; alle andere artikelen binnen dezelfde bestelling worden gratis bij u afgeleverd.

Onderstaand vindt u een tabel met de geschatte levertijden voor verzendingen binnen Nederland. Levertijden kunnen afwijken wanneer producten niet voorradig zijn of bij onverziene calimiteiten. Levertijden naar het buitenland (België) kunnen variëren van twee dagen tot een week. Aan de tabel kunt u geen rechten ontlenen.

Besteld op Geschatte Levertijd
Zondag Dinsdag
Maandag (voor 17:00) Dinsdag of Woensdag
Dinsdag (voor 17:00) Woensdag of Donderdag
Woensdag (voor 17:00) Donderdag of Vrijdag
Donderdag (voor 17:00) Vrijdag of Zaterdag
Vrijdag (voor 17:00) Zaterdag of Dinsdag
Zaterdag Dinsdag

 

Ruilen/retourneren

 

Wat te doen bij ruilen/retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Wanneer een product defect blijkt (bijvoorbeeld cd) wordt meestal een nieuw artikel geleverd, of indien dit niet mogelijk is, wordt het geld teruggegeven. Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is IslamBoekWinkel.nl genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan IslamBoekWinkel.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan IslamBoekWinkel.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.